Röttfika 2018-06-27T09:48:37+00:00

RÖTTFIKA OCH INSPIRATION

Här hittar du datum och gäster för aktuella Röttfika. Dessutom lite blandad inspiration om allt från kunddriven ledarskapsutveckling till lyckad förändringsledning.

Utvalda fredagar bjuder vi in till Röttfika. Kaffe, macka, energi och en människa som generöst delar med sig av sina erfarenheter. Temat är imponerande kundmöten, goda prestationer och att utveckla organisationer ”på riktigt”. Evenemangen är kostnadsfria och först till kvarn gäller. Välkommen!

tidigare_rottfika

CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT
14 maj 2019

Lotta Bjurhult och Byggmax Joel Alex medverkade tillsammans på årets CXM-konferens i Stockholm. Temat var framtidens kundupplevelser. Lotta berättade hur man framgångsrikt arbetar för att skapa en kunddriven verksamhet. Joel berättade om sina erfarenheter från Byggmax pågående förändringsresa.

Lotta och Joel delar gärna med sig. Deras presentationer hittar du här (pdf 2,1 mb).

Röttfika 2019

Vi planerar för nya spännande gäster under året. Intressanta ledare som generöst delar med sig av vad de gjort och hur de gjorde det. 2019 års datum och gäster presenteras löpande här på webben.

Nyfiken på året som gått, titta in här!

Vad tyckte du? Vilka insikter har du fått av våra gäster hittills? Har du en önskegäst? Dela med dig till oss på: hej@rottab.se, skriv gärna Röttfika i meddelanderaden.

Missat något? Här kan du se alla tidigare Röttfika och inspiration.

arrow_small

boka_mote_horisont