Röttfika2018-06-27T09:48:37+02:00

RÖTTFIKA OCH INSPIRATION

Här hittar du datum och gäster för aktuella Röttfika. Dessutom lite blandad inspiration om allt från kunddriven ledarskapsutveckling till lyckad förändringsledning.

Utvalda fredagar bjuder vi in till Röttfika. Kaffe, macka, energi och en människa som generöst delar med sig av sina erfarenheter. Temat är imponerande kundmöten, goda prestationer och att utveckla organisationer ”på riktigt”. Evenemangen är kostnadsfria och först till kvarn gäller. Välkommen!

tidigare_rottfika

Johan Lampinen
Friskis & Svettis

Stort varmt tack till alla er som har anmält er till Röttfika den 3 april. Av omsorg av alla så flyttar vi nu fram vår frukost med Johan på obestämd tid. Vi tar upp tråden igen så fort läget är stabilt igen. Vi önskar alla – kunder, vänner samarbetspartners och leverantörer allt gott.

Röttfika kommer att gästas av Johan Lampinen, verksamhetschef på Friskis & Svettis Stockholm. Det blir en morgonstund med fokus på att systematiskt utveckla den bästa medlemsupplevelsen. Antagandet Friskis utgår från är, att alla är välkomna och om du ska vilja träna hela livet måste det vara kul.

Johan kommer att dela med sig av resan från då till nu, hur Friskis & Svettis har lyckats få de nöjdaste medlemmarna. Han berättar hur han ser på Friskis roll i samhället idag och visar stockholmarnas välmående via nytt spännande Friskisindex.

 

Vad tyckte du? Vilka insikter har du fått av våra gäster hittills? Har du en önskegäst? Dela med dig till oss på: hej@rottab.se, skriv gärna Röttfika i meddelanderaden.

Missat något? Här kan du se alla tidigare Röttfika och inspiration.

arrow_small

boka_mote_horisont