Vad Rött gör

Vi hjälper ditt företag och dina medarbetare att må bra, fungera bättre och utvecklas av egen kraft. Rötts erbjudande:

Vad Rött gör

Vi hjälper ditt företag och dina medarbetare att må bra, fungera bättre och utvecklas av egen kraft. Rötts erbjudande:

Kom igång

Vi delar generöst med oss av det vi lärt genom åren. Av det framgångsrika och det som inte fungerade. Bäst blir det när vi möts i dialog. Vi samlas runt er utmaning, tänker ihop, ni får ny energi, lär och kommer framåt. Vi träffas ett par timmar till ett par dagar.

Passar:
Styrelse, ledningsgrupp, arbetsgrupp eller team.
Kontakta oss så berättar vi mer: hej@rottab.se eller ring Inger Efraimsdotter.

Genomförandekraft

Mot önskeläget. Rött leder, eller hjälper till, och får saker att hända från start till mål. Stora eller små projekt där ert mål är bli ännu bättre för kunder, ledare och medarbetare. Det här är vi riktigt bra på!

Passar: Dig/er som driver ett förändrings- och/eller utvecklingsinitiativ. Vd, affärschef eller kanske HR.
Kontakta oss så berättar vi mer: hej@rottab.se eller ring Inger Efraimsdotter.

Träningar

Träningar som riktar sig till alla som vill lära, växa och må bra. Drivs både som ”öppet utbud” och för hela grupper och företag.

Storskalig förändring – Träning för dig som leder förändring och vill ta dig vidare till nästa nivå. Masterclass med teoretisk förankring, praktiska erfarenheter, metoder och verktyg.

Vi lever i en komplex värld där vi behöver arbeta dynamiskt för att facilitera förändring. Här får du erfarenheten och verktygen att ta nästa steg.

Passar:
Alla som leder utveckling och förändring och funderar på ”hur kan
jag bidra till ett ännu bättre resultat?”. Som funderar på vad det egentligen är ”som får det att hända”. På riktigt. Hållbart.

Antal dagar: 2+2 dagar (Stockholmsområdet).

Pris: 16 800 SEK (exkl. moms och eventuell logi).

För aktuella datum och mer information mejla: hej@rottab.se

Kunddrivet ledarskap© – Träning för dig som är ledare och vill ha nöjda och lojala kunder. Du inser att dina medarbetares prestationer är nyckeln till framgång. I träningen får du jobba med att utveckla dina medarbetare och din verksamhet. Du får metoder, verktyg och lärande tillsammans med andra, samt inspiration och coaching från dem som gjort det förut.

Passar: Dig som leder medarbetare i en kundnära verksamhet och har det svåraste jobbet. Du som är ”första linjens chef” med ett ansvar där allt ska hända. Oavsett om dina medarbetare möter kunder direkt eller stödjer dem som möter kunder.

Antal dagar: 2+2+1. Fyra dagar ses vi fysiskt i Stockholmsområdet. Före och efter programmet ses vi digitalt under en halv dag.

Pris: 20 000 SEK (exkl. moms och eventuell logi).

För aktuella datum och mer information mejla: hej@rottab.se

Styrka & prestation – Ett unikt träningsprogram för dig som är ledare. Du vill må bättre och prestera bättre i din roll som ledare samtidigt som du har ett bra liv. Alltid två dimensioner: Jag själv och min organisation/mitt team. Vi fokuserar på tre områden: Stark fysik, mentalt fokus och förutsättningar för prestation. Programmet leds av ett team med olika professioner och kompetenser. Du ingår i en mindre grupp och vi kombinerar individuella mål, coaching och träning.

Passar:
Dig som är erfaren ledare och slits mellan uppdraget, rollen och dig själv. Du som vill mer. Du tror på att det går att få andra att både må bättre och prestera bättre. Du vill själv må och prestera lite bättre. Du tror på att det går att bygga en friskare, starkare organisation. Men du vet inte riktigt hur.

Antal dagar: 3+3+3+1 i grupp plus sex individuella träningspass med egen PT. Nio dagar ses vi fysiskt i Stockholmsområdet. Före och efter programmet ses vi digitalt under en halv dag.

Pris: 58 000 SEK (exkl. moms och eventuell logi).

För aktuella datum och mer information mejla: hej@rottab.se