Rött bidrar till en bättre kundupplevelse

På Rött bidrar vi till att utveckla mötet med kunden och förutsättningarna för människor att prestera bra och må bra. Förändringsledning, kunddriven ledarskapsutveckling och kundfokuserade organisationer är vår vardag. Och vår drivkraft är enkel – vi finns till för att göra andra framgångsrika. Vi drivs av att hela tiden göra ”lite bättre”. Allt vi gör bygger på erfarenhet, förvärvad kompetens, sunt förnuft, forskning och beprövade arbetssätt, metoder och verktyg.

Inger Efraimsdotter

INGER EFRAIMSDOTTER

Jag driver Rött. För mig är Rött ett bolag, ett förhållningssätt och en livsstil. Jag är en internationellt och teoretiskt skolad praktiker som aldrig slutar lära mig. Har lång erfarenhet av att utveckla affärer, verksamheter och människor.

Specialiserad på att omsätta strategier till konkret handling. På att göra det komplexa enkelt. Hjälper organisationer att skapa bra prestationer och lärande och utvecklas av egen kraft. ”Står bakom och hjälper till”. Genuin tro på att människor som mår bra – psykiskt, mentalt och fysiskt – lär, utvecklas och bidrar med goda prestationer. Utifrån den övertygelsen även Lic. Personlig tränare.

Inger Efraimsdotter
inger.efraimsdotter@rottab.se
mobil 070-515 98 89

RÖTT I SAMVERKAN

I många uppdrag samverkar vi på Rött med andra. Enskilda individer med en speciell kompetens, andra bolag som kompletterar eller intresseorganisationer. Samarbeten där vi tillsammans kan göra nytta för kunder, människor och samhälle.

Jobba hos oss

Vi växer med våra kunder och bygger vårt eget lag med omsorg. Vill du också utveckla kundupplevelser via ledarskap och människors prestationer? Vill du jobba i en liten organisation där du får stort utrymme? Hör av dig till Inger Efraimsdotter, e-post inger.efraimsdotter@rottab.se

VÄLKOMMEN TILL OSS

RÖTT

Rött AB (tillsammans med Influence)
Smålandsgatan 14
111 46 Stockholm
Telefon: 070-515 98 89
E-post: hej@rottab.se eller förnamn.efternamn@rottab.se

Boka ett personligt möte

Vi är övertygade om att du och dina medarbetare kan prestera ännu bättre och bli ännu bättre för era kunder. Vi ses gärna och diskuterar hur.

Dela

boka_mote_horisont