Vi är Rött

Vi är Rött

Inger Efraimsdotter

Jag är Rött. Rött är Inger. En praktiker med tung teoretisk förankring och en av Sveriges mest erfarna när det kommer till hållbara förändringar.

”Jag vet att kunddrivna organisationer, kundmöten och kundupplevelser alltid går via ledare och medarbetare. Jag har en genuin tro på att människor som mår bra – mentalt och fysiskt – lär, utvecklas och bidrar med goda prestationer. Utifrån den övertygelsen är jag också licensierad personlig tränare.”

Felix Ledin

Rött är också Felix. Felix är licensierad personlig tränare och har jobbat med hälsa och träning sedan 2010. Simmade som ung atlet och har tävlat på elitnivå i CrossFit, bland annat VM.

”Att lära kroppen ”sköta sig själv” är en viktig del i hur jag tänker kring träning. Vi vill hindra att kroppen fastnar i ett mönster där vi konstant måste tänka på hur vi står, går eller sitter. Jag har hjälpt personer med vitt skilda mål, allt från att komma ur kronisk smärta, prestera på topp i elitidrott eller vara pigg nog att må bra i vardagen”.

Felix driver även ett bolag inom Träning och Rehab.

”Proffsig på en nivå som gör att jag undrar om han har både fasettögon och röntgensyn. Oerhört kunnig, engagerad coach fokuserad på att utveckla sin kund så mycket som det bara går. Ingen fluff, bara överlägset insiktsfull träningspedagogik när den är som bäst”.

Åsa Lempert

Mera Rött

Rött är också alla i vårt stora nätverk, specialister och bolag, som jobbar tillsammans med oss för att göra bra saker för kunder. Det ger oss styrka och flexibilitet. Intresserad av att samarbeta med oss? Hör av dig till Inger så tar vi en röttfika!